Informatieavond POP-gebied Grubbenvorst op 4 juni

Dinsdag 28 mei 2019

Dinsdag 4 juni 2019 om 19.15 uur vindt de informatieavond voor POP-gebied Grubbenvorst plaats. Locatie is Gemeenschapshuis 't Haeren, Irenestraat 20 te Grubbenvorst. De informatieavond is specifiek bedoeld voor de adressen die vallen onder POP-gebied Grubbenvorst. Alleen de adressen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen een persoonlijke uitnodiging.
 
Het gaat gebeuren! Het buitengebied van Horst aan de Maas krijgt snel internet. In maart 2019 is de aannemer Spitters begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Als derde wordt POP-gebied Grubbenvorst gerealiseerd. Tijdens de informatieavond leggen BuitenGewoonBereikbaar en Spitters uit hoe de uitrol gaat plaatsvinden.
 
De informatieavond is zowel voor inwoners die zich al hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting als inwoners die interesse hebben of geïnformeerd willen worden. Aansluitend is de informatiemarkt. De dienstenaanbieders PLINQ en TriNed, de aannemer Spitters en BGB zijn aanwezig en helpen u graag verder.
 
Voor POP-gebied Swolgen wordt vooraf aan de uitrol ook een informatieavond georganiseerd. De adressen die hier onder vallen krijgen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomst in hun gebied.