Informatieavond POP-gebied Sevenum op 12 maart

Dinsdag 26 februari 2019
Dinsdag 12 maart 2019 om 19.15 uur vindt de informatieavond voor POP-gebied Sevenum plaats. Locatie is Horecacentrum de Sevewaeg, Markt 3 te Sevenum. De informatieavond is specifiek bedoeld voor de adressen die vallen onder POP-gebied Sevenum. Alleen de adressen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen een persoonlijke uitnodiging.
 
Het gaat gebeuren! Het buitengebied van Horst aan de Maas krijgt snel internet. In maart 2019 begint de aannemer Spitters met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Als tweede wordt POP-gebied Sevenum gerealiseerd. Tijdens de informatieavond leggen BuitenGewoonBereikbaar en Spitters uit hoe de uitrol gaat plaatsvinden.
 
De informatieavond is zowel voor inwoners die zich al hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting als inwoners die interesse hebben of geïnformeerd willen worden. Aansluitend is de informatiemarkt. De dienstenaanbieders PLINQ en TriNed, de aannemer Spitters en BGB zijn aanwezig en helpen u graag verder.
 
Voor POP-gebied Grubbenvorst en Swolgen worden vooraf aan de uitrol ook informatieavonden georganiseerd. De adressen die hier onder vallen krijgen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomst in hun gebied.