Volgende stap: komen tot een aanbestedingsovereenkomst

Maandag 13 november 2017
 
 

Maandag 13 november 2017 -  BuitenGewoonBereikbaar is de gesprekken gestart met de geselecteerde aannemer om te komen tot een aanbestedingsovereenkomst. Een aantal zaken uit de inschrijving worden hierin verder uitgewerkt en definitief gemaakt. De aanbestedingsovereenkomst is nodig om te komen tot de definitieve gunning.  

Na de toetsing en beoordeling van de inschrijvingen is midden oktober een voorlopige gunningsbesluit genomen. De aanbestedingswet schrijft een alcatelperiode (rustperiode) van 20 dagen voor. In deze periode kunnen aannemers die de opdracht  niet gekregen hebben, indien gewenst, bezwaar maken.
Eind vorige week is de alcatelperiode afgelopen en is BuitenGewoonBereikbaar het proces gestart om te komen tot een aanbestedingsovereenkomst. De komende periode zal in overleg met de geselecteerde aannemer gewerkt worden aan het uitwerken en definitief maken van  de opdracht.

De inschrijvingen van de aanbesteding voor de belichting zijn binnen en worden op dit moment beoordeeld en getoetst. Het resultaat hiervan wordt begin december verwacht.

Eind vorige maand is Joop Schreuder, projectleider bij Intertec Consultancy BV plotseling overleden.
Joop heeft veel betekend voor BuitenGewoonBereikbaar waarvoor we hem erg dankbaar zijn.