Informatieavond POP-gebied America op 24 januari

Zondag 27 januari 2019

Donderdag 24 januari 2019 om 19.45 uur vindt de informatieavond voor POP-gebied America plaats. Locatie is gemeenschapshuis De TorreKoel, Meerweg 11 te Kronenberg. De informatieavond is specifiek bedoeld voor de adressen die vallen onder POP-gebied America. Deze adressen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
 
Het gaat gebeuren! Het buitengebied van Horst aan de Maas krijgt snel internet. In maart 2019 begint de aannemer Spitters met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Als eerste wordt POP-gebied America gerealiseerd. Tijdens de informatieavond leggen BuitenGewoonBereikbaar en Spitters uit hoe de uitrol gaat plaatsvinden.
 
De informatieavond is zowel voor inwoners die zich al hebben aangemeld voor een glasvezelaansluiting  als inwoners die interesse hebben of geïnformeerd willen worden. Aansluitend is de informatiemarkt. De dienstenaanbieders PLINQ en TriNed, de aannemer Spitters en BGB zijn aanwezig en helpen u graag verder.
 
Voor POP-gebied Sevenum, Grubbenvorst en Swolgen worden vooraf aan de uitrol ook informatieavonden georganiseerd. De adressen die hier onder vallen krijgen te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomst in hun gebied.