Vraagbundeling clusters

BuitenGewoonBereikbaar en DELTA Netwerk:

samen voor nóg meer supersnel glasvezel in Horst aan de Maas.

Per 1 september 2022 heeft onze stichting ‘BuitenGewoonBereikbaar’ het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Horst aan de Maas overgedragen aan DELTA Netwerk.
 
DELTA Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Ruim1 miljoen huishoudens en bedrijven hebben reeds toegang tot hun landelijke netwerk.
 
Wij van BuitenGewoonBereikbaar hebben met hen afgesproken dat de gebieden waarvoor we bij de eerdere aanleg onvoldoende middelen had, bij voldoende animo alsnog worden aangesloten. Dit zijn de bedrijventerreinen Berghem en Hagelkruis en de panden rondom Over de Beek, Ulfterhoek en de Venloseweg. Op www.deltanetwerk.nl/horstaandemaas kunt u zien of uw pand binnen de scope van de vraagbundeling valt.
 
Als minimaal 50% van de bedrijven en woningen binnen deze gebieden een abonnement afneemt, dan zullen alle bedrijven en woningen binnen deze gebieden door DELTA Netwerk worden voorzien van een glasvezelaansluiting. Ook die van u. Maar dan moeten er wel voldoende bedrijven en huishoudens meedoen…
 
Doet u ook mee? Aanmelden kan tot 1 juli 2023.
 
De voordelen van glasvezel:
  • Het is supersnel.
  • Binnen no time kunt u grote bestanden up- en downloaden. Vaak uploadt u 20 keer sneller dan bij een coax-verbinding.
  • Het is veilig en stabiel.
  • Zorgeloos werken in de cloud. U heeft overal toegang tot uw data.
  • Voor bedrijven ideaal als back-uplijn. Alle collega’s kunnen doorwerken tijdens een storing.
  • Interactieve tv mogelijk tot 120+ zenders met haarscherp beeld
  • Moeiteloos met z’n allen tegelijk online
  • Gamen zonder haperen
 
Meld u aan vóór 1 juli 2023
Vraag naar de voordelige tarieven bij een deelnemende telecomaanbieders. Kijk op www.deltanetwerk.nl/horstaandemaas voor meer informatie of bel een van de aanbieders. Wenst u nu al een afspraak met een expert? Stuur een e-mail naar wasim.azizi@deltafiber.nl.