De providers Plinq en TrinedAlles-in-één met extra veel service tegen een scherpe prijs!

TriNed levert als onafhankelijke provider al ruim 16 jaar internetdiensten met een focus op regionale glasvezelnetwerken. TriNed Glasvezel is gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Sinds 1999 levert TriNed internet en telefonie via ADSL. In 2008 werden de diensten aangevuld met televisie en ging TriNed via glasvezel leveren. Mobiele telefonie werd in 2013 aan het dienstenpakket toegevoegd. Dit familiebedrijf is daarmee één van de meest ervaren service providers op glasvezel. Bij TriNed heeft u in uw regio altijd een basissnelheid van 500Mbps en krijgt u hoge kwaliteit digitale televisie in echte HD-kwaliteit.

Dagelijks vertrouwen vele particulieren en bedrijven op de diensten van TriNed.

Maatwerk voor bedrijven
TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en servicemonteurs. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt bij u om de hoek en dat is erg handig. De diensten internet, telefonie, televisie en mobiel worden geleverd aan bedrijven en particulieren. En ook alarm, pinnen en VoIP gaat probleemloos over glasvezel.

Naast het reguliere zenderpakket worden de lokale omroepen ook aangeboden via TriNed.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden de website van TriNed.Maximale keuzevrijheid, persoonlijke en lokale service!

PLINQ is als zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. Al ruim tien jaar leveren wij diensten als internet, telefonie en televisie aan zowel particulieren, bedrijven en instellingen via kabel, ADSL/VDSL en glasvezel.

PLINQ levert haar diensten op glasvezel via verschillende netwerken zoals die van KPN/Reggefiber, SKV Veendam, CAI Harderwijk en KTWaalre. Daarnaast leveren wij onze diensten op een aantal lokale glasvezelinitiatieven zoals HSLnet, Boekelnet en de woontorens in Rotterdam.

In tegenstelling tot veel providers in Nederland, leveren wij onze diensten volledig vanuit eigen huis. Hierdoor zijn wij in staat om maatwerk te leveren en een betrouwbare dienst. Wij werken daarnaast met een eigen klantenservice en een team van ervaren monteurs. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd persoonlijk te woord wordt gestaan en acuraat geholpen wordt.
Meer informatie of direct aanmelden klik dan hier.

Rexes, uw lokale partner
Rexes BV is onderdeel van IT-linq Automatisering BV en gevestigd in Horst. Rexes weet als geen ander hoe belangrijk de komst van glasvezel is voor het buitengebied van Horst. Rexes is gespecialiseerd in het leveren van clouddiensten en betrouwbare internet en telefoniediensten, voornamelijk aan de zakelijke gebruiker.

Rexes de lokale partner van PLINQ adviseert u als particuliere en/of zakelijke gebruiker graag over de mogelijkheden. Rexes staat voor persoonlijk contact en maatwerk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? De medewerkers van Rexes staan u graag te woord. Telefonisch via 088-7768490 of maak een afspraak via info@rexes.nl
Wilt u meer informatie? Klik dan hier.