Beschikbaarheid en/of een na-aansluiting

Is er in 2019/2020 bij de adressen in uw straat glasvezel aangelegd, grote kans dat dit het glasvezelnetwerk van BuitenGewoonBereikbaar betreft.

Is uw adres nog niet aangesloten en wilt u weten of het mogelijk is om als nog een glasvezelaansluiting te realiseren? Neem dan contact op met BuitenGewoonBereikbaar via info@buitengewoonbereikbaar.nl

Voor de adressen waar de glasvezelkabel voor de woning op rol ligt geldt in 2020 een na-aansluittarief van €1.500. Dit is een kostendekkend tarief inclusief BTW voor consumenten en exclusief BTW zakelijk.

Adressen die aan het einde van het tracé liggen of een eind van de weg kunnen op offertebasis worden aangesloten.

Bij BuitenGewoonBereikbaar hebben zich ook enkele geïnteresseerden gemeld voor een extra aansluiting op een bestaand adres in het netwerk. Of een nieuwe aansluiting op een adres dat op dit moment geen deel uitmaakt van het glasvezelnetwerk van BuitenGewoonBereikbaar. 

Voor beiden geldt maatwerk. Afhankelijk van de beschikbare reservecapaciteit, afstanden tot het dichtstbijzijnde distributiepunt kan worden gekeken naar de mogelijkheden.

Alleen situaties waar redelijkerwijs zicht is op realisatie worden offertes voor opgevraagd. 

Valt uw adres buiten het aansluitgebied dan is de kans groot dat een glasvezelaansluiting niet mogelijk is. Bijvoorbeeld wanneer het adres te midden van gebied ligt waar de coaxkabel van Ziggo/Vodafone aanwezig is.